Smart sex-bombe

- Musikkbransjen er full av rasshøl, sier sexsymbolet Sharleen Spiteri i bandet Texas. Siden hun begynte å herje hitlistene med plata «The Hush», har hun fått en masse forespørsler om å kaste klærne.

- Jeg vil ikke være modell, og absolutt ikke kaste klærne. Jeg har fått ufattelig mange tilbud, men det er musikk som er min greie og bare det, sier Spiteri, småtrøtt siden norske fotballfans har festet høylytt i Oslos gater etter EM-seieren mot Slovenia.

- Mange drittsekker

- Men jeg er heldig. Jeg kan si nei - og kan virkelig si hva jeg mener, sier den sexy skotten med den sexy imagen, som også avslører at hun har et sexy hode.

Hun føler at alle bladene og magasinene i Storbritannia vil kle av henne - og hun er ikke positiv til utviklinga i bransjen.

- Det er fullt av folk som vil ha en del av deg der ute, så det føles deilig å være rak i ryggen og bare kunne si: Nei!

- Det er nok drittsekker som frister med sjekker og luksus. Det biter ikke på meg. Jeg er nødt til å ha frihet på alle plan.

- Jeg er sexy


Sharleen Spiteri har blitt kåret av en rekke britiske magasin som årets kvinne. Hun fnyser bare av utnevnelsene.

- Det eneste som betyr noe, er at jeg er en god venn for mine venner og min familie. Bare for min far vil jeg være «årets kvinne», sier hun og fortsetter:

- Utseendet til et menneske er ikke sexy. Det er hjertet og hjernen, og evnen til å kommunisere som er sexy hos et menneske.

- Er du sexy?

- Jeg er ærlig, og ja... jeg er sexy.

SEXY? JA!: Skotske Sharleen Spiteri i Texas har fått en mengde forespørsler om å begynne som modell. Aller mest har magasinene lyst til å kle av Spiteri.