Sms får teltet til å lyse

Det britiske mobilselskapet Orange har laget et telt som lyser i mørket når du sender en SMS-melding til det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Perfekt for lett animerte festivaldeltakere som skal finne sitt telt blant flere tusen andre, mener mobilleverandøren.

Teltet er utstyrt med en antenne og en mottakerboks, i tillegg til spesielle lysende teltstenger. Når mottakerboksen får en melding fra mobilen til festivaldeltakeren som vil hjem, reiser antennen seg og lyser som en ledestjerne i jungelen av telt, forteller nettstedet forskning.no

Mobilselskapet Orange ser for seg at det lysende teltet kan tilpasses individuelt, ved å lyse i forskjellige farger, blinke eller spille eierens favorittringetone.

Det lysende festivalteltet er allerede prøvd ut. Noen av de 100.000 deltakerne på den britiske musikkfestivalen Glastonbury 2004 fikk nylig hjelp til å finne veien hjem av det lysende teltet.

Deltakere på Quart-festivalen (begynner 5. juli) eller andre av våre hjemlige musikkfestivaler må imidlertid klare seg uten nyvinningen. Teltet er nemlig ikke satt i ordinær produksjon. Og selv om mange campingprodusenter ifølge Orange skal være interessert i teknologien, gjenstår det å se om det lysende teltet slår skikkelig gjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer