Sms-preikeprogram

Tynning-Bergestuen var trygg, klar i talen og ledig men vi tror neppe Tynning-Bergestuens «19.30» overlever så lenge. Møt Svein Tore

TV: NRK har sin Viggo, TV2 sin Pål T., og endelig kommer TVNorge med sin Svein Tore med etternavn Tynning-Bergestuen. Felles for de tre er at de skal oppsummere nyhetsdøgnet. Være våkne som sultne hauker med det å kjøre såkalt debatt, debatt & debatt.

Tynning-Bergestuen har vært frisk og sluggeraktig i P4s debattprogram «17.30», og har vært i TV2 som reporter.

Jaggu

I går viste han seg fram som alene-hallo-mann i studio. Her har den yngre generasjonen en mulighet til å få et aktualitetsmagasin som snakker mer deres språk. Tynning-Bergestuen var trygg, klar i talen og ledig.

Det er mulig det er meg det er noe galt med. For jaggu begynner jeg å bli grådig lei denne typen viktigheter av folk som skal være både kretsmestere, norgesmestere og verdensmester i nyheter, stories og debatter.

Første studiouenighet var den evige mellom høyre og den moderate venstresida i norsk politikk: Ap mot Høyre. Knut Storberget (Ap) mot Linda Cathrine Hofstad (H) som på vegne av sine honningkrukker for n-te gang diskuterte forbrytelse og straff.

Paperboys

Tynning-Bergestuen har via intervjuer og reklame lovet å gi oss noen svar, og fortelle noen andre historier.

I og for seg ble det et ganske okei møte med Øyvind Sauvik aka Vinni Vagabond som er Paperboys per definisjon. Tabloid-tv for sms-generasjonen. Master Vagabond snakker om «kidsa», drekkinga, provokasjonene, Bjørn Eidsvåg (!) og om at han bruker dop for å få ro i huet.

Unge Vagabond, vi gleder oss til å høre deg i et dybdeintervju om ti år.

Vi tror neppe Tynning-Bergestuens «19.30» overlever så lenge, men debuten var tross alt i Norge, landet uten særlig store egne hendelsesnyheter på en vanlig mandag i februar.

DEBATT-SVEIN: Nytt fjes i nytt debattprogram, Svein Tore Tynning-Bergestuen på TVNorge. Vår anmelder fikk ikke stående pels av det som ble servert.