DEBATT

Tuftebarten:

SMS-tilbud i mai: Må vi knuse kneskålene dine før du skjønner hintet?

Mai måned i tolv tekstmeldinger

STOPP: Takk for din stemme. Vi vet hvor du bor. Foto: NTB scanpix
STOPP: Takk for din stemme. Vi vet hvor du bor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

tir. 1. mai, 09:02

Hei Markus! Gratulerer med dagen! Som fagorganisert i LO har du nå mulighet til å skaffe deg kredittkortet LOfavør MasterCard hos oss i SpareBank 1. Kortet har en rekke nyttige fordeler ved bruk på reise og ved netthandel. Send SOLIDARITET til 4160 for å bestille kortet. Avregistrere? Svar STOPP.

tor. 3. mai, 10:03

Hei kjære kunde. En liten påminnelse om at vi fortsatt tilbyr hjulskift til KUN 199kr. Les mer her: http://mob.is/hjul

lør. 5. mai, 10:11

Kjære Markus. I dag er det 200 år sidan Karl Marx vart fødd i den vesle tyske byen Trier. Vi i Klassekampen nyttar høvet til å gje deg tre gratis månader av vårt helgemagasin. Send MARXLEVER til 1917 for å godta jubileumstilbodet. Avreg: STOPP.

tir. 8. mai, 19:45

Hei Markus og gratulerer med frigjøringsdagen. Siden freden 8. mai 1945 har vi nordmenn kunnet leve i frihet. Nå får du også friheten til å få matvarene fra SPAR levert rett på døra! Logg inn som Trumf-medlem på https://nettbutikk.spar.no og bestill nå. Svar ATTERFRITT på denne meldingen om du ønsker gratis levering. Avregistrere? Svar QUISLING.

ons. 9. mai, 09:00

Kjære Markus. Kristi Himmelfartsdag står for tur, og avisen Vårt Land ønsker å gi deg et tilbud på 3 måneders abonnementet for kun 600 kroner. Svar OPPSTANDELSE på denne meldingen og få en kristen dagsavis til kaffen allerede på fredag. For å avregistrere tjenesten, svar NÅDE.

fre. 11. mai, 10:10

Hei Markus, husk Nespresso-kaffe til 17. mai! Svar HURRA og få fri frakt og en eske sjokolade ved kjøp av 150 kaffekapsler (586 kr): 30 Vivalto Lungo, 30 Ristretto, 30 Fortissio Lungo, 30 Linizio Lungo, 30 Arpeggio. Avreg: STOPP.

lør. 12. mai, 21:27

Tusen takk for din stemme som registreres og telles fra klokken 19:55, følg med på sendingen så får du se hvem som vinner. Hilsen NRK

man. 14. mai, 09:49

Nå er det norske musikkdager hos Platekompaniet! 25% på all norsk musikk i våre butikker hele uken. Se www.platekompaniet.no for regler og tilbud.

tir. 15. mai, 08:59

Hei Markus! Takk for sist! Trenger du en oppfriskning eller justering av frisyren din før 17. mai er det lurt å bestille time nå. Det fylles fort opp. Send WERGELAND til 1814 eller bestill time via vår nye app Nikita Hair.

ons. 23. mai, 12:10

Hei igjen Markus, hvordan var pinsen? Har du glemt oss? Avisen Vårt Land har sendt deg et meget godt tilbud og du har ikke svart?

fre 25. mai, 09:04

Sommeren er rundt hjørnet. Refinansier kredittkortgjeld inntil 500.000 kr og gå ferien i møte med penger på bok! Søk lån nå: https://goo.gl.ru/xyZgj Stopp? Send FATTIGLUS til 13134.

man. 28. mai, 09:50

Markus, må vi knuse kneskålene dine før du skjønner hintet? Den kristne dagsavisen Vårt Land ga deg et tilbud og du svarer oss ikke? Vi vet hvor du bor. For å unngå at annonseavdelingen vår kommer til din dør, svar TILGIVELSE på denne meldingen og du får tilsendt avisen hver dag i ett år til full pris. Avreg: FORTAPELSE.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer