smugglerliv

Med albumet «Smugglers» ser det endelig ut til å ha løsnet for WE. Men vokalist Thomas Felberg (28) lurer fortsatt på hvor han skal sove når kvelden kommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET ER ETTERMIDDAG og travelt på restauranten Lorry i Oslo. Ved et av bordene sitter det en kar med halvlangt krøllete hår og blar gjennom menyen for andre gang. På den hvite duken foran ham står det en skummende Guinness, det beste ølet han vet om. Ved siden av ham står det en bag som i hovedsak inneholder rent undertøy, en tannbørste og et par store solbriller som han omsider har våget å ta av seg.

-  Jeg lever en rotløs tilværelse, sier Thomas Felberg og kikker opp fra menyen.

-  Jeg reiser rundt mellom venner og venninner og prøver å ikke, ja, hvordan skal jeg si det, utnytte velkomsten for mye på hver sofa.

-  Hvor lenge bor du på hvert sted?

-  Det kommer an på hvor hyggelig de synes det er å ha meg der. Og det kommer an på hvor hyggelig jeg synes det er å være der. Skulle det for eksempel dreie seg om en kvinne, så blir jeg selvsagt så lenge jeg bare kan.

-  Hvor skal du sove i kveld?

-  Nei, si det, sier han og klør seg i hodet.

-  Det er vel snart på tide å ta noen telefoner.

EN LØRDAGSKVELD i 1994: Kameratgjengen fra drabantbyen Hovseter i Oslo drømmer om å få gi ut sitt første album og tar de spillejobbene de kan få. Denne kvelden har de tatt turen til Gamle Martin\'s Pub på Lillestrøm. I lokalet sitter det kanskje 20-30 stykker. Ok, kanskje ingen drømmejobb, men et sted må man jo begynne. WE gir bånn gass, slik de pleier. Men reaksjonen fra publikum er uventet. Sakte, men sikkert begynner folk å forsvinne fra puben. Til slutt er det bare dama i baren igjen, og når WE kommer til siste låt, forsvinner hun like godt inn på bakrommet for å ta oppvasken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer