Smugspiller du på jobben?

Da er du ikke alene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mange av oss har jobber der dagene tilbringes foran en skjerm, med internett et par tastetrykk unna.

Med tilgangen til internett følger også tilgangen til en utømmelig kilde av underholdning når arbeidsdagene går litt for sakte.

Mens noen kanskje bare sniker seg til å skrive personlige eposter eller sniktitte på en youtube-video, lar stadig flere seg friste av de mange gratisspillene som sirkulerer på nettet.

Ifølge en ny undersøkelse foretatt av onlinespillselskapet Popcap, spiller et titall millioner «hvitsnipp»-arbeidere nettspill på jobben hver dag.

Så mange som en av fire amerikanske kontorarbeidere spiller på jobb - og jo høyere du kommer på rangstigen, dess mer tid brukes på spill.

Undersøkelsen tyder samtidig på at det å spille på jobb ikke nødvendigvis er en uting: 80 prosent av de spurte mente at de blir mindre stresset av spillingen, noe igjen gjør dem mer effektive i arbeidet.

Nå skal det sies at undersøkelsen var rettet mot folk som allerede har oppdaget og har et forhold til nettspill - og sånn sett er det kanskje overraskende at ikke flere av de som spiller hjemme på kveldstid ikke sniker seg til en runde også på jobben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer