Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Snakk om solen

Skambankt rocket 4000 Quart-tilhørere.

VELFUNGERENDE: Terje Winterstø og Skambankt har fått god dreis på sakene. Foto: Anders Grønneberg.
VELFUNGERENDE: Terje Winterstø og Skambankt har fått god dreis på sakene. Foto: Anders Grønneberg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| KRISTIANSAND (Dagbladet): Hvem skulle ha trodd det? Da Quart så ut til å ramle sammen før portene hadde åpnet, tråkket Skambankt inn på scenen minuttet klokken 19.00. Ikke nok med det, det var oppsiktsvekkende mye folk i Amfiet også.

Skambankt har utvilsomt brukt sine scenetimer godt. Gjengen fremstår som en komplett pakke i kraft av en godt kommuniserende frontfigur i Terje Winterstø og ikke minst et band som kan bruke scenen.

Dynamisk har de også fått en ekstra dimensjon, mye fordi de har klart å spe ut en del av de traustere tregrepslåtene med innslag av stonerrock og klassiske Thin Lizzy-vibber, som for eksempel i den velfungerende «Løgnprofittør».

Vinden piler av med lyden innimellom og kvartetten mangler noe av intensiteten de serverte under by:Larm tidligere i år, så det blir mest en seanse mellom gjengen på scenen og de første rekkene med resten av bakken som sedate tilhørere. Uansett, absolutt en habil avlevering fra Rogalendingene.

SOLSKINN: Skyene stakk sin vei da Skambankt entret scenen. Foto: Anders Grønneberg.
SOLSKINN: Skyene stakk sin vei da Skambankt entret scenen. Foto: Anders Grønneberg. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!