Lind, Nilsen, Fuentes, Holm

Snakker ut om comebacket, pappalivet og Foodora-jobben

For ti år siden satte de supergruppa på pause. Nå åpner Lind, Nilsen, Fuentes og Holm opp om tida som har gått - og veien videre.

RIR IGJEN: (Fra venstre) Askil Holm, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Espen Lind har sommeren fullpakka av konserter. Lind tror at den usannsynlige kjemien mellom de fire artistene appellerer til publikum. - Når vi kommer sammen, har vi det genuint artig på scenen, sier 48-åringen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
RIR IGJEN: (Fra venstre) Askil Holm, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Espen Lind har sommeren fullpakka av konserter. Lind tror at den usannsynlige kjemien mellom de fire artistene appellerer til publikum. - Når vi kommer sammen, har vi det genuint artig på scenen, sier 48-åringen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HALDEN (Dagbladet): - Vi hadde vel ingen tanker om å komme tilbake sammen igjen. Det var alltid ment å være et midlertidig prosjekt.

Espen Lind (48) forteller om veien tilbake på scenen sammen med Kurt Nilsen (40), Alejandro Fuentes (31) og Askil Holm (39).

Supergruppa som media døpte «de nye gitarkameratene» hadde noen eventyrlige år etter at de slo sine musikalske krefter sammen i 2006. Tre år seinere, med to album, «Hallelujah»-hit, Spellemannpris og omfattende turnering på CV-en, satte de punktum for prosjektet.

I februar gjorde de punktum om til komma, da de annonserte sitt comeback.

- Vi fant ut at det var ti år siden sist vi spilte sammen. Jeg kjente at det rykket litt i foten, sier Lind om gjenforeninga.

Ikke lei «Hallelujah»

I april spilte de to konserter i Oslo Spektrum, og i sommer er de ute på en omfattende turné landet rundt.

Torsdag kveld er de å se på «Allsang på grensen» på TV 2, der de framfører Monroes-låta «Cheerio» som en hyllest til Lage Fosheim, «Boys of Summer» og - selvfølgelig - «Hallelujah».

Alle fire protesterer høylytt da Dagbladet spør om de har gått lei av sistnevnte låt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer