Snakket ut om kjendispresset

For første gang snakket Eva Sannum om kjendispresset. I møte med TV2s Pål T. Jørgensen fortalte hun i går hvordan hun ble sint, nervøs og usikker av å bli forfulgt av fotografer.

- Det er det nærmeste du kommer paranoia uten å ha diagnosen. Hele tida ser du deg over skuldra og er nervøs for hvordan folk skal se deg. Du blir unødvendig opptatt av hvordan du framstår utad, selv om du egentlig prøver å ikke tenke på det. Du er på en scene. I hvert fall føler du det. Folk kommenterer hvordan du ser ut og hva du har på deg. Det var en kort periode i den store sammenhengen, for meg, men ja, det var en unntakstilstand, sa Eva Sannum i programmet «Tabloid».

Bedre i dag

Hun sier at hun har et bedre forhold til media i dag.

- Jeg slapper mer av. Jeg vet at jeg ikke er så utsatt som jeg var den gangen. Så det er blitt bedre. Men jeg er veldig kritisk til det jeg leser. Jeg har erfart hvordan det funker, sa Sannum.

Den tida hun var sammen med spanske prins Felipe, hadde flere av de spanske mediene plassert paparazzifotografer på heltid utenfor hjemmet hennes i Oslo. Uansett hva hun sa eller gjorde, ble det nyheter.

- Jeg ble sint, sa hun.

Dårlig behandlet

- Det er en veldig vanskelig situasjon hvor man egentlig føler seg veldig dårlig behandlet, sa Sannum.

Spansk sladderpresse går sine kjendiser mer nær enn den norske. Selv en historie om at en kjent tyrefekters far har vært utro, kan bli en føljetong. Bruker kronprinsens venner store summer på kvinner og champagne, står det i alle fall i !Hola!, Semana, Diez Minutos og !Que me dices! uka etter. I tillegg finnes sladreprogrammer på spansk tv, og antallet blader er høyere enn i Norge.

Helt ferdig med å sky pressen er Eva Sannum ennå ikke. Da sendingen av «Tabloid» var ferdig i går, stakk hun ut bakveien for å slippe å snakke med pressefolkene som ventet i TV2s resepsjon.

SNAKKET UT: Eva Sannum under sendingen i går kveld.
I SØKELYSET: Eva Sannum og kronprins Felipe den gang blitzene blitzet og journalistene skrev. I går snakket hun for første gang om presset hun følte da de to var sammen.