GODE, GAMLE DAGER:  Tv-serien «Seinfeld» har vært en enorm suksess. Til venstre er Michael Richards i rollen som  Cosmo Kramer. Foto: Stella Pictures
GODE, GAMLE DAGER: Tv-serien «Seinfeld» har vært en enorm suksess. Til venstre er Michael Richards i rollen som Cosmo Kramer. Foto: Stella PicturesVis mer

Snart er han tilbake

- Mannen bak Cosmo Kramer i ny serie.

(Dagbladet): Han er best kjent for rollen som Cosmo Kramer i komiserien «Seinfeld». Men nå skal skuespiller Michael Richards (63) være klar for en ny tv-serie, som har fått navnet «Giant baby». Det skriver både nyhetsbyrået Ap og BBC.

Produksjonsselskapet TV Land skal spille inn en pilot-episode i løpet neste uke, og Richards skal spille mot blant andre Kirstie Alley og Rhea Perlman.
Stor suksess Tv-serien «Seinfeld» hadde enorm suksess i de ti årene den gikk på tv. Richards spilte der rollen som den noe rare og eksentriske personen Kramer, som slet med alt fra for trange bukser, til å være avhengig av en bestemt type kylling.

Den amerikanske skuespilleren har siden 90-tallets tv-suksess spilt i serien «The Michael Richards Show» (2000), i rollen som Vic Nardozza.

Han skal ifølge BBC nærmest ikke ha vært å se på skjermen siden 2006, etter at han kom med rasistiske utsagn under et show. Dette beklaget Richards seinere.

Sjåfør-rolle «Giant baby» har planlagt premiere neste år, ifølge nettsida Imdb.com.

Sit-commen er skrevet av Marco Pennette, som blant annet har produsert seriene «Frustrerte fruer» og «Ugly Betty».

«Giant baby» handler om Broadway-stjerna Madison Banks, som spilles av Kirstie Alley. Banks får kontakt med sønnen sin, etter at hans adoptivmor dør, skriver The Hollywood Reporter.

Den tidligere Seinfeld-stjerna Richards skal ifølge den amerikanske nettsida spille Banks' sjåfør.