Snart kan du snakke med spillfigurene

Se video av den forbløffende Xbox 360-nyheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LOS ANGELES (Dagbladet.no): Microsoft fikk æren av å sparke igang verdens største spillmesse, E3, i Los Angeles i kveld norsk tid.Og for et spark de kom med. Allerede fra start var det klart at Microsoft ikke ville spare på kruttet, idet de viste fram «Beatles Rock Band» med Paul McCartney og Ringo Starr (samt Yoko Ono og Oliva Harrison) på scenen - til forrykende applaus fra journalistene i salen.

Konferansen skulle ikke handle om salgtall og andre tørre fakta, slik vi så ofte ser på pressekonferanser av dette slaget. I stedet var mottoet «show, don't tell» - noe som ble gjort med en rekke spilldemonstrasjoner og videoer fra scenen.

Samt en overraskende nyhet helt til slutt.

LES OGSÅ:• Oppsummering av alle Xbox 360-nyhetene• Vi liveblogget hele pressekonferansen

I tillegg til å vise fram allerede annonserte storspill som «Modern Warfare 2», «Final Fantasy XII», «Splinter Cell: Conviction», «Halo 3 ODST», «Alan Wake», ble noen nye titler avslørt: «Crackdown 2», «Left 4 Dead 2», «Forza Motorsport 3», «Halo: Reach» og «Metal Gear Solid: Reach».Disse spillene, samt nyheten om at videotjenesten til Xbox 360 kommer til Norge i høst, med støtte for streaming og full HD - samt samarbeid med Last.fm, Facebook og Twitter, kunne kanskje vært nok i seg selv.Spielberg på besøkMen så kom Steven Spielberg på scenen for å snakke om noe han hadde lekt seg med i et par måneder. Ryktet om et nytt bevegelsesstyrt kamera til Xbox 360 skulle nemlig vise seg å stemme, men ryktene var ikke så detaljerte som det vi fikk se på scenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer