Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Snart kommer Spotify i kiosken

Narvesen, 7-Eleven og Shell vil selge abonnement.

TIL KIOSKEN:  Snart kan du kjøpe abonnement på musikktjenesten Spotify i kiosken. Her er grynderene bak tjensten Daniel Ek og Martin Lorentzon. Foto: Spotify.com
TIL KIOSKEN: Snart kan du kjøpe abonnement på musikktjenesten Spotify i kiosken. Her er grynderene bak tjensten Daniel Ek og Martin Lorentzon. Foto: Spotify.com Vis mer

Snart kan du kjøpe abonnement til musikktjenesten Spotify i kiosker over hele landet.

I Sverige har musikktjenesten alliert seg med Reitan Servicehandel, og nå står Norge for tur, skriver adressa.no.

Svenskene kan kjøpe abonnement i kioskkjedene Pressbyrån og 7-Eleven. Planen er å få til en tilsvarende ordning i Norge i utsalgsstedene Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Tidligere har det bare vært mulig å kjøpe tilgang på nett.

Kundene kjøper Spotify-abonnement og får med seg kvittering med en kode. Koden legges så inn på nettsiden til Spotify. Målet er å gjøre det enklere å abonnere.

— Vi gjør dette for å gi brukerne flere betalingsmuligheter. Så dersom du er interessert i å kjøpe et premiumabonnement som en gave eller foretrekker å betale kontant kan du bruke denne løsningen, sier markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Spotify Sophia Bendz.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media