Snart like pop som Britney

Nygifte Jessica Simpson (23) har fått Britney Spears-popularitet etter at hun og ektemannen åpnet livet sitt for MTV. Men selv vil hun ha mer stil enn Britney & co.

LOS ANGELES (Dagbladet): Det er produsentene bak den populære realityserien «The Osbournes» som kom på ideen til «The Newlyweds: Nick & Jessica». I flere måneder har kameraene vært høyt og lavt i luksushjemmet til popfenomenet fra Texas, som som artist har levd i skyggen av Britney Spears og Christina Aguilera. Men etter at hun har vist en overbevisende tolkning i rollen som «dum og deilig», er hun nå USAs mest populære realityfigur.

- Ingenting å skjule

- Vi har ingenting å skjule. Vi krangler, koser oss - og tar en drink. Vi lever kort og godt et liv som jeg tror folk flest kjenner seg igjen i, sier Simpson.

For ei uke siden var hun hovedattraksjonen under «Divas»-showet i Las Vegas, og hennes mangemilliondollar-smil lyser opp under en forvokst sixpence da Dagbladet spør om hvordan hun vil karakterisere livet sitt det siste året.

- Fantastisk! Jeg er glad for alt som har skjedd det siste året i livet mitt nå, og det som fortsetter å skje. Først og fremst er det deilig å være gift, selv om det kanskje ikke alltid ser slik ut på fjernsynet.

Tar avstand

- Men det er hele poenget. Selv om vi for mange er kjente ansikter, lever vi et normalt liv med de normale diskusjonene og konfliktene. Vi er ikke perfekte.

I mai kommer trolig hennes nye plate, «In This Skin», ut i Norge, og etter innspillingen av en ny sesong av realityserien er hun aktuell for et større, men hemmelig filmprosjekt.

Simpson har vokst mye siden hun ble gift, og ønsker å distansere seg fra sine jamnaldrende kvinnelige kollegaer.

- Jeg håper at folk ser jeg har andre kvaliteter. Ja, uten at jeg vil nevne navn; flere artister ser mer ut som pornostjerner enn som musikere. Det er ikke min stil. Jeg vil heller vise litt klasse, slik som mange skuespillere i Hollywood står for.