Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Snart står «Sherlock» opp fra de døde

Se de nye bildene fra sesong 3 av «Sherlock», som sendes på NRK 3. januar.

Denne uka ble det klart at den populære, prisvinnende tv-serien «Sherlock» er tilbake på BBC på nyåret.

Nå kan Dagbladet avsløre at den kommer på NRK samtidig- allerede fredag 3. januar - som selveste «Detektimen».

I denne omgang - sesong tre - sendes serien i tre episoder a 90 minutter, i beste detektime-tid på NRK1 - kun avbrutt av Kveldsnytt.

Tre episoder De tre episodene heter «The Empty Hearse», «The Sign Of Three» og «His Last Vow», og har vært forbundet med et voldsomt hemmelighetskremmeri i hjemlandet.

Benedict Cumerbatch er selvsagt tilbake i rollen som Sherlock Holmes, Martin Freeman som hans makker Dr. Watson. Serien har blitt en kjempehit i flere land etter at første sesong kom i 2010, og forrige sesong ble sett av over ti millioner seere.

I første episode i sesong tre er det gått to år siden forrige episode og The Reichenbach Fall, der Moriarty planla et plot og endte med å drepe Sherlock Holmes. Trodde han.

Død - eller ikke?
I sesong tre er Dr. Watson i ferd med å komme videre i livet, og det er nye tider og ny romantikk. Men London trues av et stort terroristangrep, og Sherlock Holmes er i ferd med å stå opp fra de døde - i all sin vante teatralitet.

Dette er selvsagt Watsons største drøm, selv om enkelte vil hevde at han burde være forsiktig med sine drømmer. Og hvis Sherlock Holmes tror at London er slik det var da han forlot det, og alt er som før - så har han store overraskelser i vente.

Alle foto fra BBC.

DE FØRSTE BILDENE: Sherlock Holmes og Dr. Watson er tilbake i den tredje sesongen av Sherlock.
SHERLOCK Series 3
Sherlock Series 3
Sherlock Series 3
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media