«Snåsamannen» mener «kraften» vises i ny film: - Folk får dømme selv

På nyåret kommer filmen «Mannen fra Snåsa».

FILMAKTUELL: Joralf Gjerstad fyller 90 år neste år. Han er for tiden aktuell med det han kaller sin siste bok, «Det siste brevet». I januar er han er han å se på det store lerretet i den nye filmen til Margreth Olin. Foto: Hans Arne Vedlog
FILMAKTUELL: Joralf Gjerstad fyller 90 år neste år. Han er for tiden aktuell med det han kaller sin siste bok, «Det siste brevet». I januar er han er han å se på det store lerretet i den nye filmen til Margreth Olin. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg hadde ikke maktet å være med i en film om ikke Margreth hadde vært så enestående, sier Joralf Gjerstad, kanskje aller mest kjent som «Snåsamannen».

Dagbladet møter 89-åringen på Snåsa sjukeheim. Mannen som har blitt kjent for sine påståtte varme hender og synske evner, flyttet dit på tampen av 2014, etter at han brakk lårhalsen og kom i rullestol. Kona Signe bor også samme sted etter at hun ble syk i fjor.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer