Snåsamannen og helseministeren

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Healing eller håndspåleggelse er aldri blitt bevist. Det er et faktum som ikke kan ignoreres. Uansett hvor mye folk ønsker å tro. J

«Hvis folk fikk lungebetennelse for 100 år siden, døde de uansett hvor mange kvakksalvere de snakket med. Nå overlever de aller fleste, takket være vitenskap.

J

«Sykehusene gjør selektive valg. Alle får ikke livsviktig operasjon. Da kan en healer være et alternativ. I tradisjonell medisin døyves symptomene, mens årsaken til problemet forblir uløst. Den tar ikke hensyn til kroppens energier og energiblokkeringer, som er grunnlag for en rekke sykdommer og plager. Akupunktur er knapt kommet inn i varmen.

Norkark

«Kraften ligger i troen. Mange mennesker er blitt «helbredet» av ting de tror på. Om det faktisk er noe mer mellom himmel og jord som ligger bak, kan selvfølgelig diskuteres. Etter min mening er dette irrelevant, all den tid folk faktisk blir friske.

- … -

«Den vitenskapelige forklaringen er vanskelig å forstå og kunnskapen innfløkt og dyptgående. Derfor tror folk på slikt, det gir håp og man ønsker å tro på noe, nå som gudsbegrepet er blitt avkledd som tull og tøys. Man vil alltid hige etter noe større og meningsfullt – det er menneskenaturen …

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer