Snåsamannen ombestemte seg

«Schrødingers katt», som i 2008 fikk nei til å teste Gjerstads evner, tar i mot utfordringen med åpne armer.

VIL LA SEG TESTE: Joralf Gjerstad og kona Signe, hjemme i huset på Snåsa og på Snåsa Hotell. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VIL LA SEG TESTE: Joralf Gjerstad og kona Signe, hjemme i huset på Snåsa og på Snåsa Hotell. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||SNÅSA (Dagbladet): NRK-programmet «Schrødingers katt» var blant de som ønsket å teste Gjerstads evner allerede i 2008, men Snåsamannen ville ikke møte teamet av psykologer, forskere og naturvitere.

Nå har han ombestemt seg.

- Test meg før jeg dør
- Jeg skal stille opp nå. Hvis folk ikke er fornøyde med svarene og opplysningene jeg har gitt, ja da får de komme hit og møte meg. Men jeg har lite å tilføye ut over det jeg allerede har fortalt i bøkene mine, sier Gjerstad til Dagbladets papirutgave i dag.

- Det er bedre at jeg forteller ting slik de er, enn at folk skal begynne å spekulere etter min død, konstaterer han. 

Redaksjonen i Schrødingers katt er ikke harde å be.

Tar utfordringen - Dette er en utfordring vi bare må ta, sier prosjektleder Njord Røv. 

Da «Schrödingers katt» i 2008 spurte Gjerstad om han ville la folk fra NTNU teste hans spesielle evner, tenkte redaksjonen å lage et spesialsydd opplegg for Gjerstad.  

- Vi ville teste flere av Gjerstads evner, både evnen til å hjelpe folk med sykdommer og hans sannsiger-evner, sier Røv.

Les hele intervjuet med Gjerstad i Dagbladets papirutgave i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer