Snåsamannen

«Jeg har ennå ikke sett ett godt argument for at healere ikke skal kunne bli avkrevd samme krav til testing som medisin.

Petrus

«Om du levde for 200 år siden, måtte du med ditt standpunkt ha sagt at elektrisitet ikke kunne eksistere, fordi det ikke kunne måles. Men det eksisterte like så fordømt, uansett ditt syn.

Pluto«Det er et faktum at han har hjulpet mange mennesker gjennom et langt liv. Til og med uten å ta ei krone for det – inntektene fra boksalget går til veldedige formål. For meg er det bevis nok.

Steinspiseren«Hvor skal du sette grensen? Det finnes «healere» som driver med spirituell healing, og håver inn store mengder med penger. Det finnes også de som får pasienter til å slutte med livsnødvendige medisiner. Slike ting kan lett få alvorlige konsekvenser.

Question«Hva kom først – healing eller vitenskap? Akuttmedisin kan være bra å ha, men jeg holder en knapp på healing. Uansett om vitenskapen går god for den eller ikke.

Pacer«Placeboeffekten er da en velkjent og veldokumentert effekt. Det er utvilsomt den som er ute og går i dette tilfellet også.

Frank«Til de som er skeptiske: hva har du å tape når det til og med er gratis? Og det burde det være, for det er en gudegitt gave.

Rebecca