«Sneik» i køen - fikk luksusbil av McCartney

Siri Josefsen Sørflaten visste ikke hvor inngang 2 var. Så hun «sneik» i køen. Få minutter seinere befant hun seg ansikt til ansikt med Paul McCartney, som spanderte klem og luksusbil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Bare det å komme backstage og møte McCartney er kjempestort. Når han så haler fram et stort bilde av en luksusbil _ og sier at den er min _ blir det nesten mer enn man klarer å ta inn over seg, sa 28 år gamle Siri til Dagbladet i natt.

Da hadde hun akkurat kommet hjem sammen med ektemannen Geir fra en fantastisk opplevelse, VIP-oppvartning og gullplasser på konserten.

Visste ikke om bilpremien

Siri ble målt til tilskuer nr åtte millioner som ser Paul McCartney live etter at han la Wings på hylla og gikk solo for 25 år siden.

Det hadde vært hypet i norske medier at tilskuer nr åtte millioner ville dukke opp på Valle Hovin _ og at vedkommende ville få en bil til nesten trekvart million kroner. Men alt dette var Siri uvitende om, der hun tuslet mot konsertarenaen kl 18.45 i går _ halvannen time før konsertstart.

- Geir og jeg hadde billetter til inngang 2. Det var litt kaotisk, så vi gikk ut av køen og fremover for å finne ut om vi befant oss på rett sted. Da vi fant ut av det, gikk vi bare inn i køen igjen. Jeg tror ikke jeg vil kalle det sniking, smiler Siri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer