Snik-snakk

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er en hån mot snikesjangeren, det her. For hva er vel vitsen med å liste seg fra hjørne til hjørne, når minste motstands vei er midt i korridoren, rett foran øynene på fienden?

Joa, TV-serien «Alias» har sin trofaste fanskare, og alle disse er ikke nødvendigvis så vel bevandret i spillverdenen.

Og ettersom spill basert på TV-serier ofte har en tendens til være like attraktive som svett ost, skal faktisk utviklerne i denne omgang ha all honnør.

De har nemlig klart å lage et spill som fansen kan like, men som også kan fungere for de som ikke nødvendigvis følger så godt med på serien- nåla peker riktignok mot fansiden.

Den smellvakre CIA-agenten Sydney Bristow er selvfølgelig i fokus, flott modellert etter Jennifer Garner. Også de andre kjente fjesene fra serien er med, dette sørger for å gi spillet en godt fungerende historie i tråd med TV-serien.

Bristow er spretten som få, og i tillegg til sine akrobatiske egenskaper er hun godt utstyrt med duppeditter selv 007 kunne slått seg til ro med. Meningen med spillet er at du skal unngå fiendene så godt som mulig, mens du utfører dine oppdrag, og det altså her ting går galt.

Blir du oppdaget, går alarmen- og ingen ting skjer. Selv om du bare er bevæpnet med en feiekost, og fire bøller skyter mot deg med automatvåpen, klarer du å hamle opp med dem.

Riktignok har Bristow bein i nesa, men det får da være måte på...?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer