Snik-snakk

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er en hån mot snikesjangeren, det her. For hva er vel vitsen med å liste seg fra hjørne til hjørne, når minste motstands vei er midt i korridoren, rett foran øynene på fienden?

Joa, TV-serien «Alias» har sin trofaste fanskare, og alle disse er ikke nødvendigvis så vel bevandret i spillverdenen.

Og ettersom spill basert på TV-serier ofte har en tendens til være like attraktive som svett ost, skal faktisk utviklerne i denne omgang ha all honnør.

De har nemlig klart å lage et spill som fansen kan like, men som også kan fungere for de som ikke nødvendigvis følger så godt med på serien- nåla peker riktignok mot fansiden.

Den smellvakre CIA-agenten Sydney Bristow er selvfølgelig i fokus, flott modellert etter Jennifer Garner. Også de andre kjente fjesene fra serien er med, dette sørger for å gi spillet en godt fungerende historie i tråd med TV-serien.

Bristow er spretten som få, og i tillegg til sine akrobatiske egenskaper er hun godt utstyrt med duppeditter selv 007 kunne slått seg til ro med. Meningen med spillet er at du skal unngå fiendene så godt som mulig, mens du utfører dine oppdrag, og det altså her ting går galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer