Sniktitt på Leo

Om to uker er det USA-premiere på Leonardo DiCaprios siste film «The Beach». Allerede nå gir vi deg en filmatisk smakebit.

I filmen spiller Leonardo «Richard», en ryggsekkturist på jakt etter et sted som ikke ligner noe han hittil har opplevd. 156 millioner kroner står nå på lønnskontoen etter den 70-dager lange innspillingen som foregikk på kjente strender i Thailand.

Møtte kjærligheten

Under filminnspillingen falt DiCaprio pladask for sin motspiller, den franske toppmodellen Virginie Ledoyen. Hun fikk di Caprio til å tigge filmteamet om flere elskovsscener enn det sto skrevet i manuskriptet.

- Det var et evig pågående forspill som aldri kulminerte. Jeg ville at noe skulle skje, sier di Caprio som til slutt fikk viljen sin i kyssescenene.

Her kan du besøke Virginie Ledoyens fanside

Nok en fanside for Virginie

Nordmenn spiller i «The Beach»

Finnmarkingen Ole-Johan Roska er stand-in for selveste Leo. Han fikk reiseplanene noe forandret da han under oppholdet i Thailand i fjor fikk en statistjobb i filmen. Da filmregissør Danny Boyle så likheten mellom DiCaprio og Roska, fikk han umiddelbart tilbud om å bli dobbeltgjengeren hans.

Dessuten spiller nordmøringen Lars Arentz-Hansen rollen som sørafrikanske «Bugs».

- Dette er Leos film. Det er ikke sikkert jeg får mer enn fire-fem minutter på lerretet, sa Arentz-Hansen til Dagbladet før jul. Rollen hans er større i filmen enn i boka «The Beach» som har vært en bestselger i flere år. Boken av Alex Garland er oversatt til norsk.

Norsk premiere

Filmen er produsert av teamet som laget «Trainspotting», og har norsk premiere i mars.

Se klipp fra «The Beach» og intervju med skuespillere og regissøren.

Aktuelle «The Beach»-lenker:

Filmweb.no

Den offisielle hjemmesiden

Leonardo DiCaprios offisielle hjemmeside

FERDIG: Leos siste film har premiere om to uker. Vi gir deg førpremieren.