Snoop Dogg banket opp fan

Snart kommer han til Quart.

(Dagbladet.no): Quart-aktuelle Snoop Dogg er i trøbbel i hjemlandet USA, etter angivelig å ha gitt en fan juling på en konsert i helgen.

Opptrinnet skjeddet da Richard Monroe (24) hoppet opp på scenen under en konsert Snoop, The Game og flere andre artister avholdt i Seattle, melder Allhiphop.com.

Ifølge Monroe ble han angrepet av minst et dusin menn - blant dem Snoop Dogg og The Game - da han entret scenen under framføringen av Snoop-hit\'en «Gin & Juice».

- Sikkerhetsvaktene gjorde ingenting. De stod bare og så på, sier Monroe til Seattle Post-Intelligencer.

Han hevder artistene slo og sparket ham, rev ut diamantøredobbene og helte alkohol på ham. I tillegg stjal de klokka, mobilen og lommeboka hans.

Opptrinnet er heftig diskutert på debattforumet på Snoops hjemmeside, men det er varierende oppfatninger om hva som egentlig skjedde.

Enkelte fans mener Monroe selv oppførte seg agressivt, og at han skadet seg idet han ble båret bort.

Anthony Johnson, Monroes fetter, og kjæresten Sonya Waters mener derimot volden var helt unødig.

I TRØBBEL IGJEN: Snoop Dogg har villet framstå som en rolig familiefar i det siste - han har blant annet vist seg fram som trener for et amerikansk fotballag. Nå gir en voldsepisode nye riper i lakken. FOTO: SCANPIX/EPA
I TRØBBEL IGJEN: Snoop Dogg har villet framstå som en rolig familiefar i det siste - han har blant annet vist seg fram som trener for et amerikansk fotballag. Nå gir en voldsepisode nye riper i lakken. FOTO: SCANPIX/EPA Vis mer

- Alt de behøvde å gjøre var å be ham om å forlate scenen. Han var der bare i ett minutt, sier fetteren til Seattle Post-Intelligencer.

The Game spiller for øvrig også på Quart.

SKAMSLÅTT: Richard Monroe ble kjørt til sykehus etter episoden.