Snoop Dogg la ut bilde av musikkvideoinnspilling med Madcon

Fått 28 600 «likes» på Instagram.

STJERNETREFF: Madcon er for tiden i Kroatia og spiller inn musikkvideo sammen med verdensstjernen Snoop Dogg. Foto: Stella Pictures / Innfelt Instagram/ Snoop Dogg
STJERNETREFF: Madcon er for tiden i Kroatia og spiller inn musikkvideo sammen med verdensstjernen Snoop Dogg. Foto: Stella Pictures / Innfelt Instagram/ Snoop DoggVis mer

(Dagbladet): For litt over en uke siden ble det kjent at Madcon skal samarbeide med store, internasjonale stjerner i deres kommende album.

Til sitt nye album «ICON» har de fått med seg Rick Ross, Snoop Lion og Estelle. Det skriver nettstedet 730.no.

- Det er jo selvfølgelig helt villt å få stå ved siden av flere av de vi i så mange år har sett opp til, sier Yosef Wolde-Mariam til nettstedet.

- Gjennombrudd Madcon-gutta Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam har også tidligere hatt et samarbeid med Destiny's Child-stjerna Kelly Rowland.

Madcon har tidligere sagt til Dagbladet at de prioriterer Europa.

- I og med at vi har med ei så stor stjerne som Kelly på skiva vår, sier det seg selv at vi satser. Men det har vi gjort hele veien. Vi har gått opp en ny trapp for hver skive, og for å komme til topps er du nødt til å trå til. Det er det vi gjør nå, sa Tshawe da Kelly Rowland-samarbeidet ble kjent, og la til:

- Et stort gjennombrudd i Europa er førsteprioritet, og det der derfor vi har reist rundt i Tyskland nå. Først må man dominere på hjemmebane, og så får vi se om vi kan ta det enda et steg. Vi kan ikke neglisjere alle de europeerne som har støtta oss bare for å forsøke å breake i USA, sier han.

I Kroatia
I går la Snoop Dogg ut et bilde av musikkvideoinnspillingen sammen med den norske duoen. På kun få timer har bildet fått over 28 600 «likes». Innspillingen skjer i Kroatia.

- Video shoot in Croatia wit @madcon, postet han på sin offisielle Instagram-profil.

Slippes i august Ifølge nettstedet 730.no, heter låten Madcon har gjort med Rick Ross «Bottles», mens Snoop Dogg-låta heter «Is You With Me».

Albumet skal etter planen slippes 12. august.