Snoop Dogg med nytt stjernesamarbeid

Stevie Wonder er et av navnene.

NYTT ALBUM: Snoop Dogg jobber med nytt album og har med seg flere stjernenavn på albumet. Foto: Anders Grønneberg
NYTT ALBUM: Snoop Dogg jobber med nytt album og har med seg flere stjernenavn på albumet. Foto: Anders GrønnebergVis mer

(Dagbladet): Rapperen Snoop Dogg, eller Snoop Lion som han også kaller seg, røper nå nytt samarbeid.

Ifølge nettsiden Billboard jobber nemlig rapperen med sitt 13. album der har han med seg blant annet Stevie Wonder. Plata skal bli gitt ut av Pharrells plateselskap, «I Am Other».

Har ikke satt en dato Pharrell er kjent for låter som «Happy», «Blurred Lines» og «G I R L», men har også jobbet med artister som Ed Sheeran, Paloma Faith, Schoolboy Q og Kylie Minogue.

Den amerikanske hitmakeren stod bak tre av 2013s største hits med Robin Thickes «Blurred Lines», Daft Punks «Get Lucky» og sin egen Oscar-nominerte «Happy».

Hitmaker Ifølge Billboard vil Snoops nye album, som ennå ikke har fått en slippdato, ha stjernegjester som Charlie Wilson og Stevie Wonder.

Snoop har ikke bare stått bak hits som «Gin And Juice», «California Gurls» og «Young Wild & Free» , men har også gjort seg bemerket med sitt forhold til narkotiske stoffer. Blant annet ble han utestengt fra Norge i to år etter han ble tatt med 8 gram marihuana og 227 000 kroner i kontanter på Kjevik Luftavn i Kristiansand i 2012.

Han har også skapt oppstyr med kontroversielle uttalelser om at han ønsker å lære barna sine hvordan man bør røyke hasj.