Snoop Dogg med nytt stjernesamarbeid

Stevie Wonder er et av navnene.

NYTT ALBUM: Snoop Dogg jobber med nytt album og har med seg flere stjernenavn på albumet. Foto: Anders Grønneberg
NYTT ALBUM: Snoop Dogg jobber med nytt album og har med seg flere stjernenavn på albumet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rapperen Snoop Dogg, eller Snoop Lion som han også kaller seg, røper nå nytt samarbeid.

Ifølge nettsiden Billboard jobber nemlig rapperen med sitt 13. album der har han med seg blant annet Stevie Wonder. Plata skal bli gitt ut av Pharrells plateselskap, «I Am Other».

Har ikke satt en dato Pharrell er kjent for låter som «Happy», «Blurred Lines» og «G I R L», men har også jobbet med artister som Ed Sheeran, Paloma Faith, Schoolboy Q og Kylie Minogue.

Den amerikanske hitmakeren stod bak tre av 2013s største hits med Robin Thickes «Blurred Lines», Daft Punks «Get Lucky» og sin egen Oscar-nominerte «Happy».

Hitmaker Ifølge Billboard vil Snoops nye album, som ennå ikke har fått en slippdato, ha stjernegjester som Charlie Wilson og Stevie Wonder.

Snoop har ikke bare stått bak hits som «Gin And Juice», «California Gurls» og «Young Wild & Free» , men har også gjort seg bemerket med sitt forhold til narkotiske stoffer. Blant annet ble han utestengt fra Norge i to år etter han ble tatt med 8 gram marihuana og 227 000 kroner i kontanter på Kjevik Luftavn i Kristiansand i 2012.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer