Snoop Dogg vil boikotte Sverige

- Jeg kommer aldri tilbake til landet deres.

FORBANNA:  Snoop Dogg har lagt ut to innlegg på Instagram der han raser mot det svenske politiet. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
FORBANNA: Snoop Dogg har lagt ut to innlegg på Instagram der han raser mot det svenske politiet. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den kjente rapperen Snoop Dogg er for tida i Sverige og spilte i går en konsert i Uppsala. 

Nå har han lagt ut to videoer på Instagram der han sitter på en politistasjon i Sverige og sender ut følgende beskjed til svenskene:

- Kommer aldri tilbake - Til alle mine fans i Sverige. Dere kan skylde på politiet for at jeg aldri kommer tilbake til det vakre landet deres.

I bildeteksten skriver han blant annet at han er lei av alle landene som ikke viser ham respekt. 

- De fikk meg til å tisse i en kopp, men de fant ikke en dritt. Fuck dere alle sammen, sier han i neste video. 

Til Expressen sier vakthavende politi i Uppsala, Marcus Svensson, at politiet hadde en stikkprøvekontroll på flere biler i etterkant av Snoop Doggs konsert i går kveld, deriblant den bilen Snoop Dogg kjørte med. 

- Han ble tatt inn for kroppsvisitasjon. Det ble tatt urinprøver og han er mistenkt for mindre alvorlig narkotikaforbrytelse, sier han. 

Utredningen vil ta rundt to uker og siden det er snakk om små lovbrudd vil ikke superstjerna få reiseforbud. 

Arrangørene av Snoop Dogg-konserten, Welcome Uppsala, sier til Expressen at de ikke ønsker å kommentere episoden. 

- Vi hørte at det skjedde noe i etterkant, men vi merket ikke noe til det under konserten. Han gjorde en veldig bra konsert, sier Jonas Curling i Welcome Uppsala. 

Mann døde Heller ikke Snoop Doggs konsert i København dagen før gikk helt smertefritt for seg. Da var det en 40 år gammel mann som døde av hjertestans blant publikum.

Han skal ha dødd av en kombinasjon av alkohol og andre udefinerte rusmidler, ifølge det danske politiet. 

Det er heller ikke første gang Snoop Dogg havner i narkotikatrøbbel i Skandinavia. Også i Norge ble han stoppet i tollen i juni 2012.

Han ble stoppet på Kjevik lufthavn i Kristiansand på vei til Hovefestivalen i Arendal med åtte gram marihuana på seg. 

I tillegg fant tollvesenet valuta til en verdi av 227.000 kroner i artistens bagasje, som førte til at UDI fattet et utvisningsvedtak for artisten. Han fikk dermed ikke besøke Norge på to år. 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer