Snoop Doggs forvandling

Rapperen Snoop Dogg, som har gått fra gjengkriminalitet til å bli et forbilde for unge, beklager at han måtte avlyse fjorårets konsert i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Rapperen hevder at arrangørene ikke hadde pengene på plass.

- Jeg kommer tilbake hvis pengene er klare. Det hadde ikke arrangørene klart ved forrige runde, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å avlyse, hevder Snoop Dogg (31) overfor Dagbladet. Rapperen drikker fra en stor sølvpokal hvor «Snoop Dogg» er skrevet inn med diamantliknende steiner. Han snakker lavt og ydmykt - og framstår som en ganske annen enn den gangsta-rapperen vi kjenner ham gjennom hans image.

På film

- Etter at jeg ble frikjent for drap for noen år tilbake, har jeg forandret livet mitt. Jeg fikk melding fra Gud om å bryte med kriminalitet, gjøre noe godt med livet mitt og lede mennesker til noe positivt. Det har jeg gjort, sier han.

Nå har også Snoop Dogg i likhet med en rekke rappere anført av Ice Cube meldt overgang til Hollywood. Han spiller nærmest seg sjøl i rollen som «Huggy Bear» i komedien «Starsky & Hutch», som kommer på kino i Norge i april.

Snoop Dogg så ikke på seg selv som en skuespiller før noen år tilbake. Da skjønte han at han som rapper også spiller en rolle som han mente han også kunne overføre til det store lerretet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer