- Snoop innrømmet ikke doprøyking

Quartledelsen sier de har lydopptak fra pressekonferansen.

KRISTIANSAND (Quart/Dagbladet.no): Flere nettmedier har i dag sitert Snoop Dogg på at han innrømmet å ha røyket marihuana under konserten i Bendiksbukta i går.

Quartfestivalens pressetalskvinne Beate Barth Nossum sier i dag at dette ikke stemmer.

- Vi har fått et lydopptak fra pressekonferansen i natt. Han har ikke innrømmet å ha røyket.

- Havana-sigar

De fleste aviser har i dag trykket bilder av en røykende Snoop fra scenen. Nossum sier at hun ikke vet hva røyken inneholdt.

- Men for meg så det ut som en stor havanna-sigar.

- Ikke i Norge lenger enn nødvendig

Da Snoop opptrådte på Roskilde-festivalen skrev enkelte danske medier at han skulle ha bestilt en betydelig mengde hasj under oppholdet i Danmark.

VAR DET EN JOINT? Eller en Havana-sigar. Uansett, Snoop innrømmet ifølge Quartfestivalen aldri å ha røyket dop. Alle Foto: EIRIK HELLAND URKE
VAR DET EN JOINT? Eller en Havana-sigar. Uansett, Snoop innrømmet ifølge Quartfestivalen aldri å ha røyket dop. Alle Foto: EIRIK HELLAND URKE Vis mer

Men managementet til Snoop skal ifølge Nossum være godt kjent med lovverket her i Norge.

- De fleste artistene vil ikke tilbringe mer tid i Norge enn strengt tatt nødvendig, så de er veldig forsiktige. De vet godt hvor streng narkotikalovgivningen er i Norge.

<B>PRESSEKONFERANSE: Snoop Dogg ankom i overkant fasjonabelt sent på nattens pressekonferanse. Først da alle journalistene reiste seg for å gå, kom han ruslende.