Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Snøt sjekkerne - fant lykken!

KØBENHAVN (Dagbladet): Marianne Karlsson (30) og Øyvind Frantzen (36) skulle delta i hvert sitt sjekkeprogram med Jill Bottolfsen. Men de to «lurte» alle og ble kjærester dagen FØR opptaket. Nå vurderer de bryllup!


NYFORELSKET: Marianne og Øyvind ble forelsket i kulissene til et sjekkeprogram.

For tønsbergkvinnen Marianne Karlsson og oslomannen Øystein Frantzen ble TV3-s sjekkeprogram «Blind Kjærlighet» riktig en fulltreffer. Ikke på skjermen, men bak kulissene.
TV3 sender nemlig alle sjekkerne på et fly til København, de som skal bli sjekket opp reiser med et annet fly. Dette for at man ikke skal risikere at noen «finner tonen» før programmene tas opp.
Men Amor ville det annerledes for Marianne og Øystein.
- Det heter vel kjærlighet ved første blikk, sier de to og ler.
- Vi satt og pratet nesten hele natta, og fant fort ut at vi var forelsket i hverandre. Problemet oppsto da vi fant ut at vi helst ikke ville bli sjekket opp i programmet som skulle tas opp i et Københavnstudio dagen etter.
Tobarnsmamma Marianne Karlsson greide sin del av «jobben». Det gjorde ikke Øyvind, som nærmest mot sin vilje ble sjekket av Gro Lynau.
I trekningen av reisemål falt loddet på langweekend i Finland.
- Jeg lurte virkelig på hva jeg skulle si til henne. Men valgte å spille med åpne kort - etter at studiolampene var skrudd av. Hun tok det helt greit og vi dro på en alle tiders reise - som venner.
Men TV-seerne som ser kveldens program der både Øyvind og Marianne deltar, får ikke vite sannheten om den uvanlige sjekkesuksessen.
- Joda, det var litt kinkig i starten, nå er det bare morsomt, sier de to og holder rundt hverandre i Jill Bottolfsens studiosofa, som egentlig er forbeholdt hjemvendte reisepar fra samme tur.
Vi har begge avsluttede forhold bak oss, men har virkelig troen på at dette er noe å satse på. Hyppige reiser mellom Oslo og Tønsberg er bevis på dht.
- Og når blir det bryllup?
- Vet ikke. Jada, vi har snakket om det, men det er jo noen småunger hjemme som også skal tas hensyn til, sier et lykkelig nyforelsket par til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling