Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Snow Patrol

Dårlig på alle mulige måter.

CD: Det er greit nok å lage en dårlig plate, riktig fælt blir det først når man lager en dårlig plate i sjangeren liksominderlig storslått poprock. Snow Patrol har turnert med U2, og hvis du tenker deg alle de dårlige egenskapene til U2, og lager et band av dem, så har du Snow Patrol. De har ikke låter (de skryter av å kunne lage et refreng på et par minutter), de har sutring der hvor vokalen skulle ha vært, de har tekstlinjer som ikke går opp med melodien (i den grad den finnes), de har like sidrumpa produksjon (med blås, stryk og kor) som den første av comebackplatene til a-ha, og når duetten med Martha Wainwright kommer, som du tenker at kanskje kan redde plata, er det bare sorgen da også. I innercoveret kaller de sin egen musikk «big, bold, beautiful». En kan undres hvem som tar Snow Patrol alvorlig som band, bortsett fra dem selv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling