Snowboardklær mot hasj

Les om Auduns oppfinnelse og 17 andre av Norges beste ideer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Mandag kveld ble det klart hvilke 18 finalister som som skal kjempe om investormillioner og støtte fra Innovasjon Norge i TV2s realityprogram Skaperen.

22 år gamle Audun Jonassen er en av dem som har kommet gjennom nåløyet. Han har planer om å lage snowboardklær mot hasj.

Viktig med riktige forbilder

- Det virker for meg som om selve sporten kommer helt ut av fokus til fordel for det å være kul. Jeg ønsker å utvikle snowboardklær som brukes av kjørere som klart tar avstand fra stoff, forklarer Audun til Dagbladet.no før TV-sendingen mandag.

- Dyktige Snowboard-kjørere har stor innflytelse på unge mennesker- derfor er det viktig at de også er gode forbilder, mener Audun.

Har lært å sy selv

Under programmet fikk vi se at unggutten fra Fauske allerede så smått har startet kles-produksjonen som han har kalt Perfect Line.

Han har laget en genser med påskriften "stay clean" på ermet, og han har forlengst selv lært å sy- kun hjulpet av mors symaskin.

- Helt siden jeg var liten har jeg hatt en drøm om å ha eget snowboard-klesmerke, sier 22-åringen som selv begynte å kjøre brett da han var 13.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer