Snytt for 220 millioner

En rasende sir Elton John har sparket sin tidligere kjæreste John Reid: Han føler seg snytt for nær en kvart milliard kroner.

Selv ikke en styrtrik popstjerne har råd til å tape flere hundre millioner kroner. Så når Sir Elton John oppdaget at hans tidligere manager og gode venn John Reid hadde sløst bort 20 millioner av stjernens opptjente pund, ble det bråstopp for vennskapet.

I går ringte en rasende sir Elton til den britiske storavisa The Mirror.

- Så vidt meg bekjent er John Reid en løgner og bedrager, sa han til avisa.

Flådd

Ifølge popstjerna skal Reid ha sølt bort nærmere 20 millioner pund, eller over 200 millioner kroner på diverse tvilsomme handler. Den tidligere manageren skal blant annet ha solgt rettighetene til Elton Johns seks første plater for en slikk og ingenting. I tillegg skal han ha pantsatt ett av husene hans for flerfoldige millioner pund.

Tidligere kjæreste

- Det hele begynte i Atlanta for noen år siden, forklarte Elton John The Mirror.

- Jeg har kjent John i 28 år, fem av dem har vi vært kjærester. Han var min første kjærlighet, forklarte han åpenhjertig.

Etterhvert hadde superstjerna følelsen av at noe kanskje ikke var helt som det skulle, og ba advokaten ta en økonomisk helsesjekk. Testresultatene var nedslående:

- Vi fant det største rotet du kan tenke deg. Det var bokstavelig talt en mengde hårreisende forretningsavtaler. Jeg anslår at 20 millioner pund er borte, raste han.

Ikke blakk

Til tross for giganttapet står det ikke så allerverst til, økonomisk sett, med den hjerteopererte musikeren.

- Jeg er ikke blakk, og jeg kommer heller ikke til å bli det, slår han selvsikkert fast.

En av verdens største banker, HSBC, sier de er henrykt over å ha en mann av slik støpning som kunde. Heller ikke de er redd for at tapene skal gå altfor hardt utover stjernens økonomi.

LURT: Elton John.