Søker deltakere til utroskaps-TV

TVNorges største aksjonær planlegger en felles nordisk «Temptation Island» for sine kanaler i Danmark, Sverige og Norge. Danske TvDanmark 2 søker nå etter deltakere og ber dem svare på intime spørsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en pressemelding skriver TvDanmark 2 at de skal lage en felles nordisk «Fristelsens ø» sammen med TVNorge og svenske Kanal 5. SBS Broadcasting eier både svenske Kanal 5 og TvDanmark 2, og har aksjemajoriteten i TVNorge. SBS eier også rettighetene til «Temptation Island» i Norden, og også produksjonsselskapet som skal lage utorskaps-tv, med deltakere fra Norge, Sverige og Danmark. Problemet er at TVNorge fremdeles sier at de ikke har bestemt seg for om de vil sende «Temptation Island».

- Det kommer ikke på tale så lenge jeg sitter som ansvarlig redaktør, sier Pål Trælvik til Dagbladet.no. Han opplyser at han fremdeles ikke har fått den formelle oppsigelsen, og at han ikke vet hvor lenge han skal fungere i jobben. Samtidig mener han at avgjørelsen om TVNorge skal vise «Temptation Island» ikke kan tas før en ny ansvarlig redaktør er på plass.

Men så enkelt er det ikke.

- Avgjørelsen må tas innen kort tid, sier informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth. Han opplyser at de sannsynligvis ikke kan vente til en ny ansvarlig redaktør er på plass.

Han sier at toppsjef Trælvik fikk sparken etter at han takket nei til å delta i den fellesnordiske utroskaps-satsingen. Med Trælvik av veien kan SBS Broadcasting få gjennomført å lage en utgave av «Temptation Island» som skal sendes i tre ulike tv-kanaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer