Søkkrike Spice Girls

LONDON (Dagbladet): Spice Girls legger de fleste bak seg på hitlistene. Nye tall viser at de også topper lønningslistene. I fjor håvet pop-kvartetten inn over 400 millioner kroner.

Spice Girls viser dermed at de kan mer enn å lage popmusikk som fenger. Jentene vet også å plassere pundene så det gir maksimal uttelling. Den evnen plasserer krydderjentene helt opp i elitedivisjonen hva gjelder lønn i underholdningsbransjen.

Sir Elton John, Sting og Eric Clapton er gutter som har dominert denne divisjonen tidligere. Nå viser tallene fire popjenter med girlpower, og de lar ikke gutta i fred lenger på inntektstoppen. Samlet hentet kvartetten ut over 33 millioner pund i fjor, det tilsvarer godt over 400 millioner kroner. Hver og en av superstjernene dro inn over 75 millioner kroner i inntekter. Posh Spice-ektemann David Beckham må dermed finne seg i at det er atskillig mer lukrativt å være på toppnivå i underholdningsligaen enn i Premier League. The Express anslår fotballstjernens inntekt å være cirka halvparten av konas.