Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Søksmål mot Bill Cosby avvist

Nekter for voldtekt.

AVVIST: Kvinne som heder å ha blitt voldtatt av den tidligere tv-stjernen Bill Cosby får sin sak avvist. Her fra en rettssak i sommer. Foto NTB scanpix.
AVVIST: Kvinne som heder å ha blitt voldtatt av den tidligere tv-stjernen Bill Cosby får sin sak avvist. Her fra en rettssak i sommer. Foto NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En føderal ankedomstol har avvist et søksmål mot Bill Cosby for ærekrenkelse. Saksøkeren er en kvinne som sier han voldtok henne for flere tiår siden.

Kvinnen tapte i retten i oktober, og en ankedomstol i Boston har avvist begjæringen hennes om en ny rettsrunde.

Den tidligere skuespilleren mener Cosby kom med ærekrenkelser i et brev advokaten hans sendte til avisen New York Daily News med krav om at kvinnen trakk anklagene mot ham.

Cosbys advokater hevder innholdet i brevet er dekket av ytringsfriheten.

Kvinnen som gikk til sak, er en av titalls kvinner som har gått offentlig ut med anklager mot den en gang så populære komikeren og skuespilleren.

Cosby avviser alle påstandene.

Sju andre kvinner står bak et annet søksmål mot Cosby. Både dette søksmålet og det som ble avvist i Boston, er levert inn i delstaten Massachusetts, der Cosby eier et hus.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!