Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Solgte 0 billetter

Kjartan Salvesen ikke idol lenger.

(Dagbladet.no): Kjartan Salvesen har avlyst en planlagt konsert i Sandefjord etter labert billettsalg. Etter planen skulle Kjartan holde dobbeltkonsert i byen, først for dem under 18, deretter en med fri aldersgrense.

Ikke en eneste billett ble solgt til voksenkonserten. Til ungdomskonserten ble 70 billetter solgt eller reservert, melder Sandefjord Blad. Dermed er den første konserten avlyst.

- Det virker som de over 18 ikke vil se Kjartan. Han ville kjørt konserten selv med få folk, men når det ikke er noen, måtte vi dessverre avlyse. Det er veldig dumt, sier Haavard Hana i Musikkforum, Kjartans management til avisa.

Kjartan leide Verdensteateret til to konserter. Det synes kommunen ikke vær særlig lurt.

- Hadde vi blitt spurt, hadde jeg nok sagt at jeg tvilte på at det ville gå med to konserter. Det var vel litt overmot fra deres side, sier Inge Karlsen, arrangementsansvarlig i Sandefjord kommune.

Og andre steder i landet er Kjartan-interessen laber. I Askim torsdag kjøpte bare 20 mennesker billett.

- Vi legger ikke skjul på at vi var skuffet, og at besøket var dårlig. Men det ble en fantastisk bra konsert. Kjartan snakket personlig med alle, så det kommer i hvert fall 20 neste gang også, sier Haavard Hana.

Ungdomskonserten går som planlagt.

<B>TREIGT FOR KJARTAN:</B> Billettsalget i Sandefjord er så dårlig at en konsert er avlyst. Ingen ville komme og se det avdankede idolet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media