Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Solgte nye spill for under femtilappen

Platekompaniet med pristabbe på nett.

(Dagbladet.no): Lørdag morges kunne brukere av Platekompaniets nettbutikk gni seg i øynene over det som kunne virke som tidenes januarsalg.

En lang rekke filmer, skiver og dataspill var alle feilpriset, og spillnyheter som vanligvis ligger mellom 400 og 600 kroner var nå priset til 49,90 kroner.

- Kjapp dere!

På spillforumet PS3forum.no er det en tråd titulert «kjapp dere!! synsykt billig spill!!!», der en bruker forteller de andre om glippen. De har ikke vært sene om å hive seg på, og har bestilt et varierende antall spill - alle til 49,90 kroner.

- Det var noen timer lørdag morgen der enkelte varer var feilpriset. Dette gjaldt et utvalg varer i alle produkttyper, og skyldtes en feil i forbindelse med oppdatering litt før seks om morgenen. Det ble oppdaget og rettet opp temmelig kjapt, men det var altså noen som rakk å bestille varer, sier sjef for nettavdelingen i Platekompaniet Espen Lauritzen til Dagbladet.no.

Uvisst utfall

I Platekompaniets kjøpsvilkår tar firmaet forbehold mot feilprisinger, men de har ennå ikke funnet ut hva de skal gjøre med denne situasjonen.

- Dersom det er snakk om en åpenbar feilprising, kan man som selger velge å ikke oppfylle kjøpet. Vi sitter og vurderer hva vi skal gjøre nå, og må nesten gjøre oss ferdige internt her før vi kommer fram til et utfall. Det er uansett ikke noen voldsomme antall det er snakk om, sier Lauritzen.

Selv om feilprisingen gjaldt alle kategorier, er det flest dataspill som ble kjøpt i tidsperioden med feilprising:

PÅ BILLIGSALG: «Assassin\'s Creed» er et av spillene som grunnet en feil var tilgjengelig for under femtilappen på Platekompaniets nettsider lørdag morgen. Om de som kjøpte til den prisen får beholde varene, gjenstår å se ... Foto: UBISOFT
PÅ BILLIGSALG: «Assassin\'s Creed» er et av spillene som grunnet en feil var tilgjengelig for under femtilappen på Platekompaniets nettsider lørdag morgen. Om de som kjøpte til den prisen får beholde varene, gjenstår å se ... Foto: UBISOFT Vis mer

- Det er definitivt mest spill som er gått. Det er hyggelig å se at spillcommunities er våkne så tidlig på morgenen ... eller kanskje de bare legger seg veldig sent, sier Lauritzen til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media