Solgte nye spill for under femtilappen

Platekompaniet med pristabbe på nett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lørdag morges kunne brukere av Platekompaniets nettbutikk gni seg i øynene over det som kunne virke som tidenes januarsalg.

En lang rekke filmer, skiver og dataspill var alle feilpriset, og spillnyheter som vanligvis ligger mellom 400 og 600 kroner var nå priset til 49,90 kroner.

- Kjapp dere!

På spillforumet PS3forum.no er det en tråd titulert «kjapp dere!! synsykt billig spill!!!», der en bruker forteller de andre om glippen. De har ikke vært sene om å hive seg på, og har bestilt et varierende antall spill - alle til 49,90 kroner.

- Det var noen timer lørdag morgen der enkelte varer var feilpriset. Dette gjaldt et utvalg varer i alle produkttyper, og skyldtes en feil i forbindelse med oppdatering litt før seks om morgenen. Det ble oppdaget og rettet opp temmelig kjapt, men det var altså noen som rakk å bestille varer, sier sjef for nettavdelingen i Platekompaniet Espen Lauritzen til Dagbladet.no.

Uvisst utfall

I Platekompaniets kjøpsvilkår tar firmaet forbehold mot feilprisinger, men de har ennå ikke funnet ut hva de skal gjøre med denne situasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer