Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Solgte pupp, tjente 1,3 millioner og fikk sparken

LONDON (Dagbladet): Sophie Rhys-Jones blir prinsesse om noen få uker. I går opplevde hun å bli forrådt av en tidligere venninne for 1,3 millioner kroner. Bildet, der Sophie viser et bryst, ble solgt til avisa The Sun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Radioprater Kara Noble er kvinnen som nesten hele England er sinna på. Hun var venninne med Sophie Rhys-Jones da de begge jobbet i Capital Radio. og det var under en jobb for radioen i Spania det nå berømte bildet ble tatt.

Kara Noble solgte sine private bilder til The Sun for 1,3 millioner kroner. Kara Noble jobbet inntil i går som vertinne for en morgensending på radiostasjonen Heart 106.2, men hun fikk i går sparken fra jobben med øyeblikkelig virkning.

Vanlig bilde

Bildet hele Storbritannia nå snakker om er 11 år gammelt. Det viser TV-stjernen Chris Tarrant og Sophie Rhys-Jones i baksetet på en spansk taxi. Sophie Rhys-Jones hadde på seg bikini den aktuelle dagen, og Chris Tarrant trakk opp hennes brystholder til ære for fotografen. Denne spøken angrer han bittert på . - Dette er sladder, råttent sladder. Jeg oppfordrer mediene til å slutte å jakte på skitt om Sophie,. sa Chris Tarrant i en følelsesladet uttalelse på et radioprogram i går.

- Hvilken ung kvinne er det som ikke har latt seg avbilde på denne måten. De aller fleste, regner jeg med. Det blir også antydet at Sophie og jeg hadde et forhold. Jeg kan gratis opplyse at dette ikke er tilfelle, sier Chris Tarrant.

Sjokkert

Sophie Rhys-Jones fortalte sin prins allerede for over fire år siden at bildet ble tatt, og at en venninne av henne hadde det hengende på kontoret. Sophie var bekymret for at bildet skulle komme i klørne på uvedkommende, og hun fikk rett.

- Jeg føler dette som et svik. Jeg er forrådt, til tross for at jeg for flere år siden fikk lovnader om at bildet aldri skulle brukes i en sammenheng som dette, sier Sophie Rhys-Jones via avisa The Mail.

FORRÅDT: Sophie Rhys-Jones føler seg sviktet av venninnen som solgte det elleve år gamle bildet.