Solhjells register

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

««Kunnskapsdepartementet ønsker at registeret skal inneholde opplysninger om elevenes seksuelle legning, religiøs oppfatning, etnisk tilhørighet og sosiale og helsemessige forhold.» Staten skal eie alle med hud og hår fra vuggen til graven. Horribelt!

Gerlingh

«Det er gjort for å kartlegge hvilke faktorer som påvirker undervisninger, det vil si hvorfor kvaliteten i den norske skolen ikke er god nok. De har sett seg blinde på resultater, mens vi andre ser at hensikten i dette tilfellet IKKE helliger midlet.

Bente«Når en tror at nå kan vel ikke disse politikerne våre komme på noe mer idiotisk, og så går de hen og når nye høyder i total skrullskap. Hva i svarte SKAL de med disse opplysningene??!!

Ravn«Er ikke dette ulovlig? Det er vel INGEN som har plikt til å opplyse noen om deres religion, etniske tilhørighet eller seksuell legning? Om dette hadde vært i arbeidslivet så hadde det ikke blitt foreslått engang.

Stoopit Mcpottyhead«Dette er et fullstendig unødvendig register. Jeg kan godt forstå hvorfor det kan være interessant å vite slike ting, rent vitenskapelig, for å lage best mulig læring. Men dette er informasjon som lett kan skaffes gjennom en helt vanlig og anonym spørreundersøkelse. Det er overhodet ikke nødvendig med et register der alle skal være lagret.

Petrus

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer