Solid debut for Golden

Johan Goldens småhumrende og trivelige debut som panelvert gir løfter om at «Nytt på nytt» kommer til å følge oppskriften også i fremtiden.

GEMYTTLIG: Kjemien mellom Johan Golden og hans første makker, Anne Holt, satt der den skulle i det som var en godkjent debut. Foto: Anne Liv Ekroll / NRK
GEMYTTLIG: Kjemien mellom Johan Golden og hans første makker, Anne Holt, satt der den skulle i det som var en godkjent debut. Foto: Anne Liv Ekroll / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Så er det Johan Goldens tur. I ukene og årene fremover skal den eplekjekke og joviale komiveteranen servere vittigheter på løpende bånd til fredagstacoen, fredagspizzaen eller fredagsdesperasjonen til de tusen hjem. Etter en «cold open» fra Jon Almaas hvor han henvendte seg rett (og skrått) i kamera og seg hør og bør gjorde narr av Anders Anundsens famøse skrytevideo, var det dags for å introdusere nykomlingen som åpnet vittighetskontoen med å sette fram en navnelapp og bedyre at Knut Nærum endelig er fri og lykkelig. 

Derfra bar det tilbake til kveldens naturlige røde tråd, nevnte Anundsen. «Det mest alarmerende er at han tror at dette hjelper», sa Golden med det velkjente hoderystende og smått vantro tonefallet hans. Andre vitser: Mon tro om Anundsen rett og slett er en performance, Sylvi Listhaug hater bønder, PST har knirkete porter - sånn passe morsomt, men slepent og uanstrengt levert. Akkurat som bestilt.  

Det er egentlig umulig å si noe treffsikkert om hvor vellykket - eller mislykket - Johan Goldens opphold i det som pleide å være Knut Nærums stol i «Nytt på nytt» blir etter én sending. Et slikt program er ikke en spurt, det er i grunnen ikke et maraton heller, det er en bortimot evigvarende spasertur som det er vanskelig å helt øyne enden på fra utkikkspunktet her, høsten 2015.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer