«Maskorama»

Solid oppgang

«Maskorama» ble helgas soleklare vinner blant TV-seerne.

Det var Arve Juritzen som måtte forlate Maskorama, og han forteller hvordan det har vært å være med på showet. Reporter: Celina Morken. Video: Steffen Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Maskorama» hadde sesongpremiere på NRK lørdag. Mens fjoråret var preget av coronarestriksjoner og ingen publikummere, gikk årets premiere foran tusen mennesker på X-point på Hellerudsletta.

Åtte nye kjendiser skjuler seg bak blant annet «Havfruen», «Bamsen», «Dragen» og «Nissen», for å nevne noen. Konseptet er det samme, og gjettingen på hvem som skjuler seg bak maskene er i full gang.

I fjor var «Maskorama» den store snakkisen blant nordmenn, og diskusjonen gikk hyppig om hvilke kjendiser som skjulte seg bak. Til slutt var det «Trollet» (Ulrikke Brandstorp) som ble kronet som vinner.

Solid oppgang

Fjorårets premiere av «Maskorama» endte opp med totalt 833 000 seere. Direktesendingen hadde en markedsandel på 46,9 prosent.

Årets premiere viser at «Maskorama» endte med totalt 1 141 000 seere, som altså er en oppgang på over 300 000 seere, sammenliknet med fjorårets premiere. Det viser tall Dagbladet har fått fra NRK. 864 000 fikk med seg sendinga lineært, som tilsvarer en andel på 64 prosent.

Prosjektredaktør i NRK, Jan-Egil Ådland er svært fornøyd med tallene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer