NYE NINNI: Skuespiller Sølje Bergman dukker opp i «Hotel Cæsar» i rollen som Ninni Anker Hansen. 
Foto: Hampus Lundgren
NYE NINNI: Skuespiller Sølje Bergman dukker opp i «Hotel Cæsar» i rollen som Ninni Anker Hansen. Foto: Hampus LundgrenVis mer

Sølje Bergman er den nye Ninni Anker Hansen

- Ninni har en kul historie. Hun er en atypisk Cæsar-profil.

(Dagbladet): Ventetida er over: Torsdag dukker Ninni Anker Hansen opp i «Hotel Cæsar» etter å ha vært borte fra skjermen i over ti år.

Havnet i fengsel Skuespiller Henriette Lien ble for alvor et kjent ansikt da hun dukket opp i rollen som Ninni i den populære såpeserien i 1998.

Den tidligere prostituerte kvinnen som endte opp med å gifte seg med hotellkongen Georg Anker Hansen var blant de mest sentrale rollene i serien fra 1998 til 2004.

Da havnet Ninni i fengsel, mens Lien selv gikk videre til en rolle i tv-komedien «Hos Martin». Nå jobber hun som programleder i Morgenklubben med Loven & co på Radio Norge.

I rollen som Ninni får vi ikke se henne igjen med det første.

- Atypisk Cæsar-profil Når TV 2 på torsdag vekker Ninni til live, dukker det dermed et nytt fjes opp i Norges lengstlevende såpeopera.

Skuespiller Sølje Bergman debuterer da i rollen, i sesongavslutningen på «Hotel Cæsar».

- Jeg har stor sans for å gjøre denne rollen. Ninni har en kul historie. Hun er en atypisk Cæsar-profil, sier Bergman til VG.

Vaksinemotstander Skuespilleren, som i våres skapte rabalder da hun gikk aktivt ut mot vaksinering, måtte krølle håret daglig i et halvt år for å se ut som Ninni.

Å komme tilbake på jobb synes hun var deilig.

- Jeg ble skjelt ut etter noter med oppfordringer som å «få den dama av skjermen». Da det gikk så langt som til personmobbing, trakk jeg meg ut av debatten. Det ble helt feil. Nå gleder jeg meg til å være tilbake på Hotel Cæsar til høsten, sier Bergman til VG.