Solo-cd er ferie for Kaizers-sjefen

Etter å ha vært på veien med Kaizers Orchestra tre år i strekk, fortoner en soloplateutgivelse seg nærmest som en ferie for Janove Ottesen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): -  Solo-prosjektet mitt er ment som et avbrekk og en utfordring. Jeg tror det skal bli godt for hodet mitt endelig å få gjøre dette, sier Janove Ottesen.

Dagbladet møter en morgenfrisk og blid 28-åring som byr på kaffe i pappkrus ved badedammen under bybrua i Stavanger. Til vanlig synger Janove i den norske kometsuksessen Kaizers Orchestra, men nå er han klar med sin første soloplate.

-  Saken er at det er jeg som er låtskriveren i Kaizers Orchestra, og i løpet av et år produserer jeg mange flere låter enn det vi bruker i bandet. Nå har jeg lyst til å bruke noe av dette overskuddsmaterialet og lage en finfin plate, sier han.

Må få det ut

Janove er ikke bekymret for at solo-prosjektet hans skal gå på bekostning av bandet. All jobbingen med soloplata skal skje i løpet av en periode hvor Kaizers Orchestra har fri, og alle i bandet backer ham fullt ut.

-  Ingen av disse låtene kunne vært spilt i Kaizers, derfor er det viktig for meg å få det ut et annet sted. Det er også flere andre i bandet vårt som har sideprosjekter. Det er bare sunt for bandet at alle får litt avveksling, mener Janove.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer