«Debatten»

Solvang roser utskjelt anmelder

Dagbladets anmelder fikk hard medfart under tirsdagens «Debatten» - men programleder Fredrik Solvang roser den utskjelte skribenten for hans «rike, frodige og lekne språk».

ROSER: NRK-programleder Fredrik Solvang roser Dagbladets utskjelte musikkanmelder Anders Grønneberg. Foto: Ivan Larsson. Reporter: Øystein Sæthre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Fredrik Solvang møter Dagbladet TV etter tirsdagens «Debatten», hvor Dagbladets anmelder Anders Grønneberg møtte artist Andreas «Tix» Haukeland til debatt om musikkanmelderi.

- Det jeg ikke fikk sagt, som jeg godt kan legge til, er at jeg personlig synes Anders Grønneberg har en veldig god penn. Han har et rikt, frodig og veldig lekent språk. Det kunne godt ha kommet fram, så det angrer jeg litt på at jeg ikke nevnte, sier Solvang til Dagbladet TV.

Noen sitater, sier han, er «virkelig blomstrende».

- Så det er på en måte litt synd at det bare er dette som får oppmerksomhet, for totaliteten i det han skriver synes jeg personlig at er kjempebra. Men jeg skjønner hvorfor det blir sånn, for når man spissformulerer seg, så ber man litt om det.

- Tøffing

Solvang medgir at Grønneberg fikk hard medfart under debatten - men sier det virker som om han tåler det, og beskriver anmelderen som «en tøffing».

- Man skal ikke angre på noe man virkelig mener. Så jeg oppfatter det som veldig ærlig, sier Solvang.

Det gikk hett for seg i Debattens studio på Marienlyst tirsdag kveld. Bakgrunnen er Grønnebergs slakt av artistens MGP-bidrag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer