Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sølvstrupene sammen på ny singel

Nå er det bekreftet: Sissel og Celine Dion kommer på samme CD-singel. Ifølge Polygram-direktør Jørn Johnsen er plata allerede under produksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har fått dette muntlig bekreftet, sier direktør i Polygram, Jørn Johnsen, til Dagbladet.

Han har nettopp kommet tilbake fra USA etter å ha fulgt Sissel Kyrkjebøs suksess med filmmusikken «Titanic».

Sjelden

- Jeg er ikke overrasket over den store interessen rundt Sissel. Det har vært stor oppmerksomhet rundt henne i USA siden OL på Lillehammer. Det som er overraskende er det vanvittige salget av «Titanic»-albumet - og all den ekstra omtalen i kjølvannet av det. Det er mildt sagt svært sjelden at filmmusikk topper salgslistene, sier Johnsen, fornøyd med den viktige imageoppbyggingen foran Sissels etterlengtede soloplate som er ventet mot jul.
Etter hva Dagbladet forstår er det først og fremst filmselskapet Paramount Pictures som har ivret for singelutgivelsen med Celines «My Heart Will Go On» og Sissels ordløse sang. Singelen kommer ut til tross for at Celine har gitt ut sin «Titanic»-låt på singel før.

I studio

Sissel er nå i en kreativ fase sammen med låtskriver og produsent i USA. Hun jobber i et studio nord for New York i en ukes tid til, før hun reiser hjem til København.

«Titanic»-albumet troner fortsatt på toppen av den amerikanske Billboard-lista. Plata er dessuten nummer én i Frankrike, mens den ligger på andreplass på hitlistene i Tyskland og i Canada.
Hele 3,5 millioner plater er hittil solgt bare i Statene, mens fem millioner er solgt på verdensbasis. Her hjemme har ikke salget tatt av ennå. Bare 6500 er solgt i Norge - før filmen har premiere den 13. februar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!