- Som å slå opp med kjæresten som bare var snill

«Vær-Eli» slutter i TV 2.

OVER TIL RIVALEN: Eli Kari Gjengedal går over til rivalen NRK, for å lage et værbasert program. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN
OVER TIL RIVALEN: Eli Kari Gjengedal går over til rivalen NRK, for å lage et værbasert program. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter 12 år gir den folkekjære værdama Eli Kari Gjengedal seg TV 2 og StormGeo, melder God Kveld Norge. - Jeg har jobbet som værpresentator i 12 år, så nå sier magefølelsen at det er et godt tidspunkt å ta farvel. 

Over til konkurrenten Samtidig melder NRK Hordaland at de har fått Gjengedal over til seg, for å lage et værbasert program.

- Jeg kan ikke si stort mer enn at det blir et værbasert program som skal på lufta i 2013, men det er ikke ferdigutviklet. NRK jobber med å sette sammen en redaksjon nå. Og jeg tror selvfølgelig det kommer til å bli verdens beste program, sier Gjengdal til Dagbladet.

Hun sparer ikke på skrytet for sin nye arbeidsgiver.

- Det å jobbe i statskanalen er jo en ære. Jeg skal gå inn gjennom dørene på NRK med ydmykhet, ærefrykt og stolthet over å få lov til å jobbe der. Jeg vet at det henger mye kunnskap, kompetanse og erfaring i de veggene. Årsengasjement Selv om «Vær-Eli» skal jobbe med samme tema som alltid, vær, skal hun ikke varsle været lenger. - Det skal statsmeterologene få lov til.

Jobben i NRK Hordaland er først og fremst et årsengasjement.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer