- Som å være på rektors kontor

I går ble Bård og Harald kalt inn på teppet i Kringkastingsrådet. De trodde de skulle få kjeft, men det endte med autografskriving.

De trodde egentlig de skulle forsvare seg mot sinte brev og seerreaksjoner på penisvisning og dialekttullball i «Team Antonsen», og Bård Tufte Johansen og Harald Eia var nervøse.

- Det føltes som om jeg skulle inn på rektors kontor fordi jeg hadde gjort noe galt, sa Bård etter sekvensen i Kringkastingsrådet i går. Men lettelsen var å spore både hos ham og Harald Eia da nær sagt hele Kringkastingsrådet skrøt det mye omtalte NRK-programmet opp i skyene.

- Treffer perfekt

Forfatter og rådsmedlem Roy Jacobsen kom med den første verbale klappsalven:

- Jeg kom hit for å ta bølgen, kanskje den meste fantastiske serien jeg har sett på tv noensinne. Nå er dere på toppen, skal bli spennende å se hvordan dere kan toppe dette. Dere treffer jo her perfekt i det moderne kunstbegrepet. Tidligere tronheimsordfører Anne Kathrine Slungård fulgte opp:

- Roy kom meg i forkjøpet, jeg kom også for å ta bølgen i dag. Gratulerer. Dette er en innertier i forhold til å gå unge til å velge NRK. Jeg har ledd så jeg har grått og hylt hver eneste uke. Har hatt en sport for meg selv i sofaen, krysset av for hvilke innslag klagene ville komme, og det stemte, ganske forutsigbart, sa Slungård, som etter møtet sikret seg autografene til Bård og Harald.

Mat-tull

Leder av Kringkastingsrådet, Kjellbjørg Lunde, påpekte at det nesten ble for mye av det gode når det gjaldt skryt, og mente å spore at Bård og Harald ble flaue over all rosen. Som ordstyrer ble hun kanskje glad da et rådsmedlem syntes det kanskje ble tullet litt for mye med mat i programmet, man måtte ikke glemme å ha respekt for maten.

- Alle har et forhold til mat, men vi leker ikke med en leverposteiboks bare på tull. Det er jo en idé bak, sa Harald Eia.

TEAM ANTONSEN: Det gikk bra likevel for Team Antonsen-medlemmene Bård Tufte Johansen og Harald Eia da de ble innkalt til Kringkastingsrådet. Her er hele teamet fotografert i anledning deres siste program.