Singelanmeldelse: Iselin Michelsen - «Santa's Summer»

- Som en Grinch med autotuna pipestemme, returnerer Iselin Michelsen

«Jula er hellig, Iselin, og ikke faen om du skal få lov til å dra den gjennom desembersøla på denne måten!»

Den komplette videoen av julelåten til Iselin Michelsen fra Paradise Hotel. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som en Grinch med autotuna pipestemme returnerer Iselin Michelsen i dag fra et fire år langt musikalsk avbrekk, og gir oss det nærmeste vi kan komme prikken over i’en til et allerede forferdelig år.

Det er altså ikke nok at 2016 skulle ta livet av både Prince, David Bowie, Leonard Cohen og Harambe, være åstedet for en av historiens største flyktningkatastrofer, skremmende terrorhandlinger, Therese Johaugs fall i unåde, OG ikke minst velge realitystjerne-demagogen Donald Trump til lederen av den «frie» verden - nå er også den norske julen under angrep.

Jeg lar meg ikke lenger provosere av singelutgivelser laget for nettopp det, men et sted går grensen. Jula er hellig, Iselin, og ikke faen om du skal få lov til å dra den gjennom desembersøla på denne måten!

For det første, julenissen er IKKE ute og spiller beachvolley og fester på tacky Trondheimsklubber om sommeren. Han bruker sin allerede sårt oppsparte tid til å lage så mange leker han kan før desemberkaoset braker løs igjen.

For det andre, er vi virkelig ikke ferdig med denne objektiviserende dum-silikondame-med-elendig-musikk-klisjeen nå? Jeg mener, da Linni Meister og Lene Alexandra gjorde det, kunne man i alle fall ane en viss – om ikke sjarmerende, så i alle fall småhumoristisk - selvironi oppe i det hele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer