Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Som en kanin

Elton John har pludret med News of the World. Resultatet er et langt intervju der Elton forteller om sitt nye hjerte, sine venner og eventuelle barn.

Vi har nå alltid trodd at Jim Carrey var utropt til den menneskelige Duracellkanin. Men nå gjør Elton John beslag på tittelen etter han fikk satt inn en pacemaker for ett år siden.

Kribler av energi

- Jeg føler jeg som en Duracellkanin om dagen. Pacemakeren funker veldig bra, sier Elton i intervjuet. Han bemerker med et glimt i øyet at han må må gjennmgå en «god, gammeldags kroppsvisitering» når han skal ut og fly. Elton er med andre ord en riktig livsnyter med sans for de små detaljer.

Elton John kjenner alt som kan krype og gå av britiske celebriteter. Likevel påstår han at han ikke vanker mye med kjendisene.

- Sting er trolig den personen jeg setter høyest, sier Elton. Hvis Sting hadde bedt meg gå på et fly nå og komme til USA for å gjøre en veldedighetsopptreden, ville jeg gjort det.

Synes synd på Whitney

Elton John gir uttrykk for et levende engasjement i enkeltmenneskers skjebne.

- Jeg bryr meg om mennesker som har det vondt - som Robbie Williams og Whitney Houston, sier han i intervjuet.

Jeg nipper ikke engang til en Chablis om dagen, sier Elton og uttrykker sin store glede over at Robbie Williams er i toppform om dagen.

- Den 29. juli har jeg vært edru i 10 år. Avhengighet er grusomt. Du kan bare bli bedre hvis du er motivert, sier Elton, som har hatt Williams boende hjemme hos seg ved tre anledninger.

Avstår

Men barn har han ikke overskudd til.

- Jeg er for gammel og satt til å vurdere barn, sier Elton på spørsmål om han og partneren David Furnish kunne tenke seg å adoptere.

- Barn er et stort ansvar. Jeg kunne gitt et barn et fantastisk hjem, men kan neppe gi et barn den oppmerksomheten det trenger, konstaterer Elton.

Nye talenter

Elton Johns neste store stunt er en konsert i Madison Square Garden i New York. Der håper han å få med seg blant annet Ronan Keating og Mary Jane Blige. Elton håper konserten vil nå TV-skjermene i november. Rigget sammenfaller med det som ville ha vært John Lennons 60-årsdag.

Elton John ser både framover og bakover.

- Jeg liker Macy Gray, sier han og sammenligner henne med James Brown på scenen. Elton røper også at han har en hang til Moby og Fatboy Slim, som han danser til i dusjen.

<B>GLAMOUR MOT AIDS: Elton John. Her er han sammen med Elizabeth Hurley og partneren David Furnish under et ball hjemme hos Elton til inntekt for Elton John Aids Foundation.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media