-  Som lyn fra klar himmel

For første gang snakker Eddie Skoller ut om samlivsbruddet med Sissel Kyrkjebø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er danske Jyllands-Posten som har fått Eddie Skoller i tale. I et intervju med avisa legger han åpenhjertig ut om hvordan han opplevde ekteskapet med og skilsmissen fra den norske sangstjernen.

-  Egentlig var vi det perfekte par, Sissel og jeg. Jeg hadde ikke noe imot å spille andrefiolin. Jeg har hatt min tid, sier Skoller.

Styreformann

Skoller og Kyrkjebø møttes første gang i 1989. I 1992 begynte de første spekulasjonene om at de var blitt til et par. Noe som ble raskt bekreftet, og året etter giftet de seg i Mariakirken i Bergen. Skilsmissen nå i februar kom overraskende på mange. Også på Eddie Skoller, viser det seg.

-  For meg kom det som lyn fra klar himmel. Men som Sissel sier var det noen skyer der som jeg ikke hadde sett.

Han uttrykker i intervjuet stor forståelse for at ektefellen ønsket å satse på en internasjonal karriere. På 80-tallet gjorde han selv noen forsøk på å slå bredt igjennom i det store utland. Men han trakk seg da han mente at innsatsen for å lykkes ble for høy.

-  Jeg kan godt forstå at Sissel er fristet. Men når de kjører på i den bransjen, så kjører de på så altfor sterkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer