ESC 2018

Som om Destiny's Child skulle gjort reklame for Victoria's Secret

Vi har anmeldt låtene i første semifinale av Eurovision Song Contest.

EUROVISION-ESTETIKK: Den europeiske MGP-finalen er en lekegrind av forskjellige uttrykk. I den første semifinalen møter vi blant annet høneklukking og dampende erotikk. Foto: ESC
EUROVISION-ESTETIKK: Den europeiske MGP-finalen er en lekegrind av forskjellige uttrykk. I den første semifinalen møter vi blant annet høneklukking og dampende erotikk. Foto: ESC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Europeiske MGP-finaler er en lekegrind hvor harryestetikk, homoerotikk, kitsch, camp og vulgaritet blandes sammen med ditto musikk til glede og forargelse. Sånn er det også i år.

Kypriotske Eleni Foureira har siste låt ut i kveldens første semifinale i Eurovision Song Contest. Den er skrudd sammen på sleipdelikat måte. Videoen og låta damper av erotikk og sex, mye hud, sensuell sang og hete blikk. En balansegang på høye hæler – og i mine ører, les: øyne, trår hun ikke feil. Låta ble jeg kjent med etter hvert, men vet ennå ikke om testosterontåka spiller meg et puss i karaktergivingen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer